Werkwijze

Bij RN Transporttechniek denken we klantgericht. We horen het u zeggen: “dat lees ik tegenwoordig overal.” Dat kan kloppen. Wij zijn echter niet gelieerd aan een truckmerk. De uiteindelijke oplossing die we aanbieden komt dus geheel transparant tot stand. Hét compliment voor deze werkwijze is de inmiddels brede opgebouwde klantenkring. Tevreden klanten zijn ons visitekaartje.

img-deskundige-werknemers

Deskundige werknemers

De beste omschrijving van onze medewerkers? Vakmensen die weten waarover ze praten en wat ze doen. Onze kracht is een klein team van enthousiaste, gemotiveerde vakmensen. Onze werkwijze is pragmatisch maar we trekken nooit een ‘eigen’ plan. We gaan altijd met u in overleg. Zo komt u niet voor onnodige verrassingen te staan. Daarnaast denken we graag met u mee in de te realiseren oplossing.

Eigen engineersafdeling

img-werkwijzeRN Transporttechniek heeft een eigen engineeringsafdeling. Wij zorgen voor een optimaal ontwerp dat naadloos aansluit op het oorspronkelijke idee en uiteraard uw doel. De uiteindelijke oplossing is gericht op de optimale inzet van uw materieel. De wensen van u als klant staan hierbij centraal.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op