Hout- en schrootkranen

Het assortiment overslagkranen van Epsilon-Palfinger kunnen we onder verdelen in hout- en schrootkranen. Deze kranen zijn veelzijdig en in vele varianten leverbaar.

Voor de veeleisende houttransporteur

U wilt als houttransporteur kunnen werken met een robuuste en betrouwbare kraan. De houtkranen zijn leverbaar in L of Z uitvoering. Een standaard levering bestaat uit: een dubbelzwenkwerk, kolom met gietstalen voet, werklampen, de Epsolution highlights, het ongeëvenaarde Epscope uitschuifsysteem en het oerdegelijke Eplinks ophangsysteem. Dit laatste voor een optimale bescherming van de slangen. Van de giek tot aan de klem.

img-houtkranen

Het betere grijpwerk

Ook het aanbod in schrootkranen is divers. U kunt kiezen uit een veelvoud van giekuitvoeringen, enkele- of dubbele uitschuif en de L of  Z uitvoering. De keuze is afhankelijk van de inzet. Hoe u de kraan wilt en gaat gebruiken. Goede voorbeelden zijn de Tipper Z en de Tripple Z, die op de Nederlandse markt vooral gebruikt worden bij het betere grijperwerk. Zoals eerder omschreven zijn de mogelijkheden uitgebreid. Denk hierbij aan centrale en zijdelingse hoogzit, radiografische of hoogsta bediening.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op