Haakarmsystemen

Grijperkraan op maat

Kwalitatief hoogwaardig materiaal

Bekende merken

Er is een professioneel haakarmsysteem te koop bij RN Transporttechniek. Voor onze systemen gebruiken wij onderdelen van het kwaliteitsmerk Palfinger. Dit hoogwaardige merk staat niet alleen garant voor een uitstekende kwaliteit, maar ook voor gebruiksgemak. Hierdoor is ook ieder haakarmsysteem dat wij te koop aanbieden gegarandeerd van goede kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

OFFICIEEL DEALER VAN

IMG_3888 RN Transporttechniek

Een haakarmsysteem op maat te koop

Doordat wij verschillende onderdelen inkopen bij onder andere Palfinger, kunnen wij u volledig maatwerk bieden voor uw afzetsysteem. U profiteert hiervan doordat wij eerst naar uw wensen luisteren en pas daarna uw haakarmsysteem en bijbehorende kabelsysteem produceren. Zo weet u zeker dat uw haakarmsysteem passend is bij uw situatie en optimaal te gebruiken is door uw bedrijf. Laat ons uw wensen en behoeften weten. Wij draaien onze hand nergens voor om en niets is ons te gek.

Wij gaan graag met u in gesprek

Voordat wij een haakarmsysteem op maat aan u te koop kunnen aanbieden, is het allereerst belangrijk dat wij een goed beeld hebben van uw wensen en behoeften. Daarom maken wij eerst graag een afspraak met u, zodat we de vereisten aan uw haakarmsysteem kunnen bespreken. Daarna gaan we voor u aan de slag. Bel voor het inplannen van een kennismakingsgesprek naar 024 221 00 00.

IMG_1154 RN Transporttechniek

HEEFT U NOG VRAGEN?

Voor advies over onze producten of voor het aanvragen van een vrijblijvende oferte vult u het onderstaande formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid