Haakarmsystemen

Grijperkraan op maat

Kwalitatief hoogwaardig materiaal

Bekende merken

Er is altijd een professioneel haakarmsysteem te koop bij RN Transporttechniek in Wijchen, nabij Eindhoven. Voor onze systemen gebruiken wij onderdelen van het kwaliteitsmerk Palfinger. Dit hoogwaardige merk staat garant voor uitstekende kwaliteit, maar ook voor gebruiksgemak. Hierdoor is ieder haakarmsysteem dat wij te koop aanbieden in regio Eindhoven gegarandeerd van uitstekende kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Wij leveren onder andere aan bedrijven en gemeenten in Noord-Brabant en Gelderland.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

OFFICIEEL DEALER VAN

IMG_3888 RN Transporttechniek

Een haakarmsysteem op maat dat te koop staat nabij Eindhoven

Doordat wij verschillende onderdelen inkopen bij onder andere Palfinger, kunnen wij u volledig maatwerk bieden voor uw afzetsysteem. U profiteert hiervan doordat wij eerst naar uw wensen luisteren en pas daarna uw haakarmsysteem en bijbehorende kabelsysteem produceren. Zo weet u zeker dat uw haakarmsysteem passend is bij uw situatie en optimaal te gebruiken is door uw bedrijf. Laat ons uw wensen en behoeften weten. Wij draaien onze hand nergens voor om en niets is ons te gek.

Ga in gesprek met onze experts

Voordat wij in Wijchen, nabij Eindhoven, een haakarmsysteem op maat aan u te koop kunnen aanbieden, is het belangrijk dat wij een goed beeld hebben van uw wensen en behoeften. Daarom maken wij eerst graag een afspraak met u om de vereisten van uw haakarmsysteem te bespreken. Daarna gaan we voor u aan de slag. Bel voor het inplannen van een kennismakingsgesprek naar onze vestiging in Gelderland (024 221 00 00) of Noord-Brabant (040 255 62 48) of stuur een e-mail naar info@rntransporttechniek.nl.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Voor advies over onze producten of voor het aanvragen van een vrijblijvende oferte vult u het onderstaande formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid