Laadbakken

Een open laadbak met kraan is handig bij het vervoeren van allerlei materialen in regio Eindhoven, maar ook in de rest van Noord-Brabant en Gelderland. Door middel van de kraan plaatst u bijvoorbeeld stenen of ander bouwmateriaal in de laadbak, waarna het vervoer eenvoudig wordt. Een open laadbak met kraan van RN Transporttechniek in Wijchen, nabij Eindhoven, is altijd eenvoudig op uw eigen voertuig te plaatsen. Hierdoor combineert u uw vertrouwde wagenpark met kwalitatief hoogwaardig materieel. Wij zijn een veelzijdig carrosseriespecialist, daarom kunt u bij ons altijd terecht voor een standaardproduct of maatwerkoplossing.

Onze open laadbak met kraan is een duurzame en veelzijdige oplossing in regio Eindhoven

Tijdens het transport kan er van alles gebeuren met de goederen die vervoerd worden en met het transportmateriaal, zoals een autolaadkraan. Met een open laadbak met kraan van RN Transporttechniek in Wijchen, nabij Eindhoven, beschermt u uw lading optimaal. Al ons transportmaterieel is van de beste kwaliteit, waardoor zowel het transportmateriaal als uw goederen optimaal beschermd worden tijdens het transport. Zo profiteert u dubbel van onze producten. Uw lading is niet alleen goed beschermd, maar ook gaan de laadbak en overslagkraan langer mee. Zo maakt u nog jarenlang gebruik van onze transportmaterialen, wat ook nog eens scheelt in de portemonnee.

Bespreek de mogelijkheden met onze experts

Er zijn diverse inrichtingen denkbaar voor een open laadbak met kraan die wij voor u op maat maken in de buurt van Eindhoven. Laat u adviseren over wat in uw situatie de beste faciliteiten zijn om op uw laadbak te laten monteren. Wij gaan graag met u in gesprek wanneer u contact opneemt met een van onze vestigingen. Dan luisteren we naar uw wensen en vertellen we wat de mogelijkheden zijn. Bel naar 024 221 00 00 (vestiging Gelderland) of 040 255 62 48 (vestiging Noord-Brabant) of e-mail naar info@rntransporttechniek.nl.

 

 

 

laadbakken RN Transporttechniek

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

OFFICIEEL DEALER VAN

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN

Niet gevonden wat u zocht? Wij bieden u nog veel meer diensten aan. Maak een keuze uit de lijst hieronder of stel uw vraag direct door te bellen naar 040 255 62 48 voor onze vestiging Veldhoven of 024 221 00 00 voor onze vestiging Wijchen. Of vul ons contactforumulier in.

AUTOLAADKRANEN

Het assortiment omvat compacte, lichte, middelzware, zware en speciale kranen.

Bekijk dit product

HOUT & SCHOOTKRANEN

Het assortiment kunnen we onder verdelen in hout- en schrootkranen.

Bekijk dit product

AFZETSYSTEMEN

Palift afzetsystemen zijn er in twee varianten: haakarmsystemen en portaalsystemen.

Bekijk dit product

MEENEEMHEFTRUCK

Deze meeneemheftrucks worden doorgaans op de achterkant van een truck of op de laadvloer gemonteerd.

Bekijk dit product

KIPPERS

Door een kraan met kipper te monteren krijgt u een ideale combinatie.

Bekijk dit product

LAADBAKKEN

Als veelzijdig carrosseriespecialist levert en bouwt RN Transporttechniek diverse soorten laadbakken.

Bekijk dit product

HYDRAULIEKSETS

Sets met 1 of 2 leidingen voor een Kipper oplegger, walking floor, mest pomp en/of combinaties hiervan.

Bekijk dit product

KABELSYSTEMEN

NCH/HTS kabelsystemen van 7 tot en met 32 ton. Uitgevoerd met een kiphoek van 47, 57 of 72 graden.

Bekijk dit product

HEEFT U NOG VRAGEN?

Voor advies over onze producten of voor het aanvragen van een vrijblijvende oferte vult u het onderstaande formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid