Meeneemheftruck

Een multifunctioneel inzetbare meeneemheftruck van RN Transporttechniek zorgt voor ongekende mogelijkheden in de transportwereld. Deze meeneemheftrucks worden doorgaans op de achterkant van een truck of op de laadvloer gemonteerd. Zo wordt uw transportmiddel multifunctioneel. Hij is dan niet alleen te gebruiken als vervoermiddel, maar ook als heftruck.

Goed zicht door radiografische besturing van de meeneemheftruck

De meeneemheftrucks van Palfinger die RN Transporttechniek aanbiedt, zijn zeker het benoemen waard. Met name de Crayler BM serie. BM staat voor ‘Box Mounted’. Deze slimme meeneemheftruck wordt tijdens het transport in een kist onder de opbouw aangebracht. De Crayler BM wordt volledig bediend met radiografische afstandsbesturing. Het grote voordeel? U heeft als chauffeur altijd zicht op de last en de omgeving. Daarom is de BM altijd en overal inzetbaar. De permanente vierwielaandrijving zorgt voor een ongekende capaciteit op het terrein. De BM van Crayler is leverbaar in diverse vermogens- en uitrustingsvarianten. Bovendien kan deze heftruck worden gebruikt in combinatie met een trailer, aanhangwagen, volumetransport trailer of zelfs bakwagen.

meeneemheftrucks RN Transporttechniek

De uiteenlopende toepassingen van een meeneemheftruck

Naast de Crayler BM is er ook de F-Serie en de CR-Serie. De F-Serie is duidelijk een ‘allrounder’ en geschikt voor het transport van diverse goederen. Of het nu om licht of zwaar werk gaat: deze machine staat duidelijk zijn mannetje. Door zijn uitstekende manoeuvreerbaarheid en rijgedrag zorgt deze ervoor dat hij eenvoudig is in gebuik. Alle modellen in de F-Serie zijn voorzien van een vaste mast met reachvorken of schaarreach. Bovendien is zijn eigen gewicht gering, zonder enige stabiliteit te verliezen. De CR-Serie betreft een robuuste meeneemheftruck. De combinatie van een sterke dieselmotor en een uiterst efficiënt aandrijvingssysteem, staat garant voor optimale prestaties en uitstekende tractie op ruw terrein. Daarnaast zijn alle modellen in de CR-Serie uitgerust met uitschuifbare mast.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in het kopen van een meeneemheftruck of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op, dan bespreken wij uw wensen graag met u. U bereikt ons op telefoonnummer 024 221 00 00.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

OFFICIEEL DEALER VAN

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN

Niet gevonden wat u zocht? Wij bieden u nog veel meer diensten aan. Maak een keuze uit de lijst hieronder of stel uw vraag direct door te bellen naar 040 255 62 48 voor onze vestiging Veldhoven of 024 221 00 00 voor onze vestiging Wijchen. Of vul ons contactforumulier in.

AUTOLAADKRANEN

Het assortiment omvat compacte, lichte, middelzware, zware en speciale kranen.

Bekijk dit product

HOUT & SCHOOTKRANEN

Het assortiment kunnen we onder verdelen in hout- en schrootkranen.

Bekijk dit product

AFZETSYSTEMEN

Palift afzetsystemen zijn er in twee varianten: haakarmsystemen en portaalsystemen.

Bekijk dit product

MEENEEMHEFTRUCK

Deze meeneemheftrucks worden doorgaans op de achterkant van een truck of op de laadvloer gemonteerd.

Bekijk dit product

KIPPERS

Door een kraan met kipper te monteren krijgt u een ideale combinatie.

Bekijk dit product

LAADBAKKEN

Als veelzijdig carrosseriespecialist levert en bouwt RN Transporttechniek diverse soorten laadbakken.

Bekijk dit product

HYDRAULIEKSETS

Sets met 1 of 2 leidingen voor een Kipper oplegger, walking floor, mest pomp en/of combinaties hiervan.

Bekijk dit product

KABELSYSTEMEN

NCH/HTS kabelsystemen van 7 tot en met 32 ton. Uitgevoerd met een kiphoek van 47, 57 of 72 graden.

Bekijk dit product

HEEFT U NOG VRAGEN?

Voor advies over onze producten of voor het aanvragen van een vrijblijvende oferte vult u het onderstaande formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid