Palfinger kraan

Grijperkraan op maat

Kwalitatief hoogwaardig materiaal

Bekende merken

Een Palfinger kraan is er in allerlei varianten. Palfinger is gespecialiseerd in autolaadkranen, maar ook voor hout- en schrootkranen van het hoogwaardige merk Palfinger bent u bij RN Transporttechniek aan het juiste adres. Met een Palfinger kraan profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, innovatieve producten en uitgebreid dealer netwerk. Zo zijn wij officieel Palfinger dealer voor de regio Noordoost-Brabant.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

OFFICIEEL DEALER VAN

meeneemheftrucks RN Transporttechniek

Voor welke Palfinger kraan kiest u?

Wanneer u bij ons besluit een Palfinger kraan te kopen, kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies. Ook wanneer u een autolaadkraan nodig heeft of een kraan om hout of schroot te laden of lossen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wat betreft autolaadkranen zijn er varianten die 0,9 tot wel 150 ton aankunnen. Ook wat betreft specificaties heeft u een ruime keuze. De hout- en schrootkranen zijn er in L- of Z-uitvoering. Zo bereikt de kraan altijd de juiste hoogte en heeft de zwenkarm een groot bereik.

Neem voor advies contact met ons op

Wanneer u regelmatig auto’s moet laden of lossen of wanneer u hout of schroot vervoert, dan is het aanschaffen van een Palfinger kraan geen overbodige luxe. U heeft bij RN Transporttechniek altijd een ruime keuze, dus ook het ontvangen van persoonlijk advies is wel zo prettig. Dit advies krijgt u bij ons. Laat ons daarom uw wensen weten door te bellen naar 024 221 00 00.

Rechthoek 9 kopiëren + Laag 4 Afbeelding

HEEFT U NOG VRAGEN?

Voor advies over onze producten of voor het aanvragen van een vrijblijvende oferte vult u het onderstaande formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid