Grijperkranen

Grijperkraan op maat

Kwalitatief hoogwaardig materiaal

Bekende merken

Dankzij een hoogwaardig containerafzetsysteem van RN Transporttechniek wordt het transporteren van verschillende soorten containers een eitje. Wij maken gebruik van de systemen van het hoogwaardige merk Palfinger. Veelal gebruiken wij ook onderdelen van dit merk om zelf uw containerafzetsysteem te ontwerpen en op te bouwen. Hierbij is het afwerkingsniveau zeer hoog.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

OFFICIEEL DEALER VAN

PK5.501SLD5 100516457 Gemeente Berkelland (Lako) (2) RN Transporttechniek

Met een grijperkraan tilt u eenvoudig zware voorwerpen en werktuigen op, om deze gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Zo’n grijperkraan wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt in havens om zeecontainers van schepen te halen. Omdat deze machines nogal groot zijn, worden deze op de door u gewenste locatie opgebouwd. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om uw kraan precies zo te ontwerpen en op te bouwen zoals u dat wenst. Zo bieden wij volledige flexibiliteit.

Uw grijperkraan op maat gemaakt

Voor het opbouwen van uw grijperkraan gebruiken wij onderdelen van het bekende merk Palfinger. Zo functioneert uw kraan altijd optimaal en kunt u precies aangeven welke functionaliteiten u uw grijperkraan wilt meegeven. Wij denken hierbij uiteraard graag met u mee. Vertel ons wat u verwacht van uw grijperkraan en wij bedenken hoe we dit kunnen realiseren. Hierin kennen we geen grenzen. Bij RN Transporttechniek hebben wij nog andere kranen beschikbaar:

Laat ons uw wensen weten

Omdat wij de grijperkranen vaak op maat maken, vinden wij het heel belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van uw wensen en verwachtingen. Daarom gaan wij voordat wij aan de slag gaan graag met u in gesprek. Bel ons voor het plannen van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. U bereikt ons op 024 221 00 00.

Rechthoek 9 kopiëren + Laag 4 Afbeelding

HEEFT U NOG VRAGEN?

Voor advies over onze producten of voor het aanvragen van een vrijblijvende oferte vult u het onderstaande formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid