Grijperkranen

Grijperkraan op maat

Kwalitatief hoogwaardig materiaal

Bekende merken

Met een grijperkraan tilt u eenvoudig zware voorwerpen en werktuigen op, om deze gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Zo’n grijperkraan wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt in havens om zeecontainers van schepen te halen. Omdat deze machines nogal groot zijn, worden deze op de door u gewenste locatie opgebouwd. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om uw kraan precies zo te ontwerpen en op te bouwen zoals u dat wenst. Zo bieden wij volledige flexibiliteit aan bedrijven in Noord-Brabant en Gelderland.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

OFFICIEEL DEALER VAN

PK5.501SLD5 100516457 Gemeente Berkelland (Lako) (2) RN Transporttechniek

Uw grijperkraan op maat gemaakt dankzij onze uitstekende service

Voor het opbouwen van uw grijperkraan gebruiken wij in Wijchen onderdelen van het bekende merk Palfinger. Zo functioneert uw kraan altijd optimaal en kunt u dankzij ons uitstekende service precies aangeven welke functionaliteiten u uw grijperkraan wilt meegeven. Wij denken hierbij uiteraard graag met u mee. Vertel ons wat u verwacht van uw grijperkraan en wij bedenken hoe we dit kunnen realiseren. Hierin kennen we geen grenzen. Bij RN Transporttechniek in Wijchen hebben wij ook nog andere kranen beschikbaar:

Laat ons uw wensen weten

Omdat wij de grijperkranen vaak op maat maken, vinden wij het heel belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van uw wensen en verwachtingen. Daarom gaan wij voordat wij aan de slag gaan graag met u in gesprek. Neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. U bereikt ons kantoor in Gelderland via 024 221 00 00 en ons kantoor in Noord-Brabant door te bellen naar 040 255 62 48. U kunt er ook voor kiezen om een e-mail te sturen naar info@rntransporttechniek.nl.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Voor advies over onze producten of voor het aanvragen van een vrijblijvende oferte vult u het onderstaande formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid