Overslagkranen

Grijperkraan op maat

Kwalitatief hoogwaardig materiaal

Bekende merken

Veel bedrijven die actief zijn in havens en grote bedrijventerreinen in Gelderland en Noord-Brabant hebben interesse om een overslagkraan te kopen. Onze overslagkranen zijn te gebruiken voor veel verschillende doeleinden en zijn hierbij ook eenvoudig in gebruik. Bij ons kunt u een overslagkraan kopen van bekende merken zoals Palfinger. De goede kwaliteit hiervan is altijd gegarandeerd.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

OFFICIEEL DEALER VAN

PK63002-EH 100176089 Van Schie Mijdrecht (VDA) 1e klus (10) RN Transporttechniek

Een overslagkraan kopen voor allerlei doeleinden

U kunt een overslagkraan voor van alles gebruiken. Wij hebben de meest voor de hand liggende doeleinden voor u op een rijtje gezet, maar natuurlijk zijn er nog veel meer situaties denkbaar waarvoor u onze overslagkranen van Palfinger kunt gebruiken. U kunt een overslagkraan onder andere gebruiken voor:

  • Het laden en lossen van laadruimtes in boten
  • Het overslaan van goederen
  • Het verplaatsen van afval
  • Het verplaatsen van grondstoffen

Handig te gebruiken overslagkranen

Onze overslagkranen hebben handige functionaliteiten. Zo heeft de overslagkraan die u kunt kopen bij RN Transporttechniek in Wijchen altijd een regelbare hoogte. Zo bewaart u altijd het overzicht op de lading die u vervoert. Bij ons kunt u zowel een overslagkraan op wielen als een overslagkraan op rupsbanden kopen. Mocht u weinig ruimte hebben en niet verzekerd zijn van goed materiaal op locatie, kies dan voor een meeneemheftruck.

Bel ons op voor een overslagkraan op maat

Het grootste voordeel van het kopen van een overslagkraan bij RN Transporttechniek in Wijchen is het feit dat wij overslagkranen op maat kunnen leveren. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij ontwerpen een kraan die hier precies aan voldoet. Bel naar onze vestiging in Gelderland via 024 221 00 00 en onze vestiging in Noord-Brabant via 040 255 62 48. U kunt er ook voor kiezen om te e-mailen naar info@rntransporttechniek.nl.

PK78002-SH 100492410 Kuiphuis Oldenzaak (Lako) (21) RN Transporttechniek

HEEFT U NOG VRAGEN?

Voor advies over onze producten of voor het aanvragen van een vrijblijvende oferte vult u het onderstaande formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid