Meeneemheftrucks

De multifunctioneel inzetbare meeneemheftrucks van Crayler zorgen voor tot nu toe ongekende mogelijkheden in de transportwereld. Deze meeneemheftrucks worden doorgaans op de achterkant van een truck of op de laadvloer gemonteerd.

Bijzondere uitzondering

Een bijzondere uitzondering is de BM serie. BM staat voor ‘Box Mounted’. Deze slimme meeneemheftruck wordt tijdens het transport in een kist onder de opbouw aangebracht. De Crayler BM wordt volledig bedient via radiografische afstandbesturing. Het grote voordeel? U heeft als chauffeur altijd zicht op de last en de omgeving. Daarom is de BM altijd en overal inzetbaar. De permanente vierwielaandrijving zorgt voor een ongekende capaciteit in het terrein. De BM van Crayler is leverbaar in diverse vermogens- en uitrustingsvarianten. Bovendien kan deze heftruck worden gebruikt in combinatie met een trailer, aanhangwagen, volumetransport trailer of zelfs bakwagen.

img-meeneemheftrucks

Uiteenlopende toepassingen

Naast de Crayler BM is er ook de F-Serie en de CR-Serie . De F-Serie is duidelijk een ‘allrounder’ en geschikt voor het transport van diverse goederen. Of het nu om licht of zwaar werk gaat: deze machine staat duidelijk zijn mannetje. Door zijn uitstekende manoeuvreerbaarheid en rijgedrag zorgt deze voor enthousiasme bij de gebruiker. Alle modellen in de F-Serie zijn voorzien van een vaste mast met reachvorken of schaarreach. Bovendien is zijn eigen gewicht gering, zonder enige stabiliteit te verliezen. De CR-Serie betreft een robuuste meeneemheftruck. De combinatie van sterke dieselmotor en uiterst efficiënt aandrijvingsysteem, staat garant voor optimale prestaties en uitstekende tractie in ruw terrein. Daarnaast zijn alle modellen in de CR-Serie uitgerust met uitschuifbare mast.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op